Arriba la festa major de Vilanova de Sau amb el circ del quartet Els Elegants

Els plats forts de dissabte dia 13 són La Txaranga "Playera" i la Nit de Concerts

Els Elegants presenten el seu nou espectacte, «Cabaret Elegance»
Els Elegants presenten el seu nou espectacte, «Cabaret Elegance» | Ajuntament de Vilanova de Sau
Redacció
09 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:03h
La festa major de Vilanova de Sau arriba aquest cap de setmana, amb la presentació del nou espectacle de circ del quartet Els Elegants, Cabaret Elegance. La nit de divendres dia 12 una tast de gintònics, seguida del gran ball a càrrec del Cafè Trio donaran el tret de sortida a un programa carregat de propostes, que coincideix amb la Mare de Déu d'agost.

Les propostes de dissabte 13 al matí estan adreçades als més menuts. Es realitzarà una xocolatada al poble seguida d'una festa infantil. El tradicional Campionat de Botifarra obrirà els actes de la tarda. A continuació, es disputarà el campionat de futbol. A la nit serà el torn de La Txaranga "Playera", i la Nit de Concerts.

El diumenge 14 arriben els campionats de parxís i de truc, que se celebraran al matí. A la tarda tindran lloc les Olimpíades Pageses, i al vespre Els Elegants oferiran un espectacle ple de luxe, glamur i humor. El matí de dilluns dia 15 tindrà lloc una missa solemne. Un vermut i la Gran Quina popular clouran, a la tarda, els actes de la festa major d'enguany.