Vic impulsa una acció per fomentar el turisme al municipi

"Vic Tour des de Barcelona" és la nova iniciativa turística promoguda per l'ajuntament i l'empresa de transport Sagalés

Redacció Osona.com
01 d'agost del 2016
Imatge d'arxiu dels Castellers de Barcelona en una trobada de la festa major de Vic.
Imatge d'arxiu dels Castellers de Barcelona en una trobada de la festa major de Vic. | Victor Castelo
L'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Vic conjuntament amb l'empresa de transport Sagalés impulsa una nova iniciativa per dinamitzar i fomentar el turisme al municipi. Sota el nom "Vic tour des de Barcelona" a principis del mes d'agost es posa en funcionament una excursió pensada per facilitar la visita a la capital d'Osona als turistes que fan estada a Barcelona, així com als mateixos barcelonins i població de l'àrea Metropolitana.

En concret, el producte turístic i per un import de 25 euros, els clients tenen dret al viatge d'anada i tornada en el transport regular de Sagalés, a una visita amb audioguia al centre històric, l'entrada al Museu Episcopal de Vic i la visita a l'assecador de l'empresa de llonganisses Riera Ordeix.

La promoció del producte al públic objectiu l'ha assumit majoritàriament l'empresa de transport Sagalés amb l'edició d'un fulletó informatiu. La venda de tiquets es pot tramitar per internet des de la pàgina web de Sagalés; i pròximament es podran adquirir presencialment des de les oficines i des dels mateixos autobusos.

Des de l'Ajuntament de Vic es valora positivament la proposta i es destaca la col·laboració mixta entre el sector públic i privat, ja que d'aquesta manera i treballant de forma conjunta s'aconsegueix crear noves simbiosis per atraure més turisme de l'àrea metropolitana fins al municipi.

 
Arxivat a