Èxit del taller d'identificació d'imatges de l'Arxiu Municipal de Torelló

Els assistents van poder identificar fotografies antigues del municipi

Els assistents identificaven una trentena d'imatges
Els assistents identificaven una trentena d'imatges | Ajuntament de Torelló
Redacció Osona.com
29 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:48h
Les dependències de l'Arxiu Municipal de Torelló van acollir, dimarts passat, el primer taller d'identificació d'imatges del fons fotogràfic de l'Arxiu. L'acte, que estava inclòs en la programació de la Festa Major d'enguany, va comptar amb una participació de 20 persones, que era el número màxim que s'havia fixat per al bon funcionament del taller.

Els assistents van poder veure, recordar i identificar persones, edificis, comerços i actes de prop d'una trentena d'imatges de diferents fons fotogràfics de l'Arxiu, com ara la col·lecció de L'Abans Torelló i la col·lecció d'imatges del Setmanari Torelló dels anys 80 del fotògraf Àngel Marginedas.

En aquesta ocasió, l'eix temàtic principal va ser la Festa major i les fotografies projectades feien referència als múltiples aspectes d'aquesta festa: les sardanes, la Dansa de Torelló, les activitats esportives i d'altres espectacles. Des del servei de l'Arxiu s'ha valorat molt positivament el taller i la resposta dels assistents, motiu pel qual es preveu la continuïtat d'aquesta activitat durant tot l'any.
Arxivat a