Torelló estrena un nou vehicle de transport adaptat

Durant el mes d'agost entra en funcionament la nova furgoneta que és més alta i més àmplia

El nou vehicle adaptat té 10 places i incorpora una plataforma elevadora de doble braç per facilitat l'accés a les cadires de rodes.
El nou vehicle adaptat té 10 places i incorpora una plataforma elevadora de doble braç per facilitat l'accés a les cadires de rodes. | Ajuntament de Torelló
Redacció Osona.com
28 de juliol del 2016
Durant el mes d’agost s’estrenarà el nou vehicle del servei de transport adaptat de l’Ajuntament de Torelló. Aquest dimarts, l’alcalde, Santi Vivet, i la regidora de Benestar Social, Carme Francolí, van poder veure el vehicle convenientment adaptat a la funció que haurà de fer.

El nou vehicle és més alt, més ampli i té un equipament més complet que no pas l’anterior, al qual substituirà després d’haver fet més de 170.000 quilòmetres i haver prestat prop de 8 anys de servei. Es tracta d’un vehicle model Mercedes-Benz Sprinter, de 10 places, que incorpora una plataforma elevadora de doble braç per facilitar l’accés a les cadires de rodes.

En la visita, l’alcalde i la regidora van estar acompanyats d’Antoni Noguera, en representació de l’Obra Social La Caixa (entitat que ha aportat part del finançament del nou vehicle); Ricard Aceves i Ricard Gorgals, director general i director àrea empresarial i de qualitat, de TAC Osona-Sant Tomàs (institució adjudicatària del servei); i Josep Maria Terradellas, del Concessionari Mercedes Benz.

L’entrada en funcionament del nou vehicle coincideix amb l’adjudicació del nou contracte del servei a la Fundació Privada TAC Osona, després del pertinent procés de licitació. TAC Osona, per tant, continuarà assumint la gestió del servei de transport adaptat de Torelló els propers quatre anys, amb la possibilitat de pròrroga per dues anualitats més.
 

En la presentació de la nova furgoneta Foto: Ajuntament de Torelló

Arxivat a