Comença la festa major de Tavèrnoles

La festa s'allarga fins al cap de setmana que ve

Redacció Osona.com
27 de juliol del 2016
Actualitzat el 29 de juliol a les 17:44h
Sopar de la festa major de Tavèrnoles
Sopar de la festa major de Tavèrnoles | Jordi Vila Tuneu
Com cada any, el darrer cap de setmana de juliol arriba la festa major de Tavèrnoles. Com a novetat d'aquest any, el disseny del cartell de la festa major ha sortit de la participació ciutadana a través d'un concurs que va convocar l'ajuntament. La guanyadora va ser Cristina Masramon Sala de dotze anys.

Els actes de la festa major comencen el divendres amb el pregó a càrrec de Sally Schilipmann, nascuda a Illionis (EUA) i resident al municipi des del 2007. Serà a les nou del vespre al Centre Cívic. Després d'aquest acte es farà la caminada nocturna.

El dissabte hi haurà una competició de Bubble Football al camp de futbol, on els participants jugaran dins d'una bombolla transparent que els cobreix del cap fins als genolls. Al vespre hi haurà un dels actes més tradicionals: el sopar de festa major. L'orquestra Orgue de Gats posarà música després del sopar i per acabar la nit, hi haurà la discjòquei Aina Serrabasa.

El diumenge, la quitxalla serà la protagonista. La xocolatada popular donarà el tret de sortida a un matí de gegants i festa de l'escuma. A la tarda, hi haurà un espectacle infantil i també una actuació de màgia a càrrec del mag Marc Sàbat.

De cara la setmana que ve, hi haurà la missa solemne en honor a Sant Esteve el dimecres dia 3 i el clàssic aperitiu popular. El dissabte vinent es disputarà el Triangular de futbol entre solters i casats i divorciats al camp de futbol. Al vespre seguirà amb la botifarrada i una actuació d'havaneres. Clourà la festa el sopar de Tornaboda de diumenge a Fussimanya.
 

Consulta tota la informació

Imatge guanyadora del concurs Foto: Ajuntament de Tavèrnoles