La festa major de Torelló enceta la segona setmana

El pregó de festa major serà aquest divendres a càrrec de Càritas Interparroquial

Redacció Osona.com
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:01h
Dansa dels Verds.
Dansa dels Verds. | Joan Parera
Després d’un intens cap de setmana, presidit especialment pels concerts de la zona esportiva, la festa major de Torelló enceta la segona setmana d’activitats. Tot i que hi ha actes durant tota la setmana, els principals esdeveniments es concentren al llarg del cap de setmana.

Divendres començaran els actes més institucionals amb el pregó de festa major, a càrrec de Càritas Interparroquial de Torelló; també es lliurarà el premi del concurs de portades del programa de festa major, amb la novetat dels Versots dels Diables del Ges. A continuació, es ballaran les tradicionals Dansa de Torelló i Ball dels Verds, abans d’acabar amb la sessió del grup Tarasca.

Continuarà el cap de setmana, amb actes diversos com ara, dissabte, la cursa popular, el passant de gegants i nans, l’espectacle familiar de Markeliñe, teatre amb ‘El florido pensil (nenes)’, el sopar de solters i solteres, les sardanes, el concert de La Banda del Coche Rojo o el Karaoke; o diumenge la màgia de Melanie, el circ de Circ Bover i l’actuació de The Gramophones Allstars; o dilluns amb el passant i els balls de gegants i nans, el Deixeble d’Acer, les sardanes, els jocs de fusta i la festa de l’escuma, el ball i concert amb la Maravella, el sopar al revés i el correfoc.

Com és habitual, la festa major de Torelló posarà el punt final, de dimarts a dimecres, amb la contrarellotge per equips Riminí.
 

Consulta tota la programació

Galeria d'imatges de les festes majors dels darrers anys

Arxivat a