Craksracing1 repeteix victòria a les 24 Hores de kàrting al Circuit d'Osona amb rècord de voltes

El podi l’han completat Equip Open i Artesanos Motorsport | La cursa ha comptat amb nou equips i 55 pilots

24 hores de Kàrting al Circuit d'Osona.
24 hores de Kàrting al Circuit d'Osona. | Escuderia Osona
Redacció Osona.com
25 de juliol del 2016
Craksracing1 no ha donat peu a la sorpresa i ha repetit victòria en la segona edició de les 24 Hores de resistència amb karts de lloguer, que aquest cap de setmana s’han celebrat al Circuit d’Osona. El podi l’han completat Equip Open i Artesanos Motorsport.

La prova, que es va iniciar a les 12 del migdia de dissabte, ha comptat amb un temps esplèndid, amb molta calor. Hi han participat nou equips i un total de 55 pilots (cada equip estava format per entre quatre i vuit pilots).

Craksracing1 ha marcat el ritme de bon principi i a la segona hora de competició ja s’ha posat al capdavant, un lloc que no ha deixat fins al final. Els vencedors han acabat la carrera amb 1.345 voltes, una xifra que suposa el rècord del Circuit d’Osona en aquesta especialitat (l’any passat, els mateixos Craksracing1 van guanyar amb 1.344 voltes). L’equip està format per Francisco Moragues, Eloi Valenzuela, Àxel Valero, Ricard Suaña, David Genova, Lluís Lligadas i Àlex Salas.

El segon lloc també ha estat clar i se l’ha emportat Equip Open, creat a partir de l’Open 4 Estacions que es disputa al Circuit d’Osona i en el que s’hi troben pilots experimentats: Xavier Puigdelliura, Ivan Noguera, Joan Chércoles, José Luis Trullolls i Josep Bigas. Equip Open ha finalitzat la cursa amb 1.338 voltes, set més que els vencedors.
 

24 hores de Kàrting al Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona


El tercer esglaó del podi ha estat molt disputat i no s’ha decidit fins a les últimes voltes. Tres equips –Artesanos Motorsport, P Team 1 i Team Alfa Romeo- han tingut opcions fins al final i durant les 24 hores s’han anat alternant les posicions. Finalment, el tercer lloc ha estat per a Artesanos Motorsport (Adrià Gràcia, Marc Ferran, Helios Benaigues, Mitchel López, Eduard Ferran i Garth Harradine), que ha fet un gran final de cursa i ha quedat a 23 voltes dels guanyadors (1.322). En quarta posició, a només dues voltes, s’ha classificat P Team 1. I en cinquena, a tres voltes, Team Alfa Romeo, un equip francès vingut de París que ha anat en tercera posició durant moltes hores però a última hora ha fet una baixada física que li ha costat el podi (era l’únic equip que competia amb només quatre pilots).

Les altres posicions també s’han decidit en el darrer tram de la cursa. Regas a Refull ha quedat sisè, amb 1.313 voltes, i Equip Open B, el segon equip sorgit de l’Open del Circuit d’Osona, setè, a només una volta.

També ha estat disputat el vuitè lloc, que se l’ha emportat Alimar West East. La novena posició, a només una volta, ha estat per a Craks SRK Tarraco, el segon equip de Craksracing.
Arxivat a