El grup Gots de Tuba dedica un concert al «Canigó»

Es tracta d'un espectacle que commemora els 50 anys de l'arribada de la Flama del Canigó al Principat

Redacció Osona.com
23 de juliol del 2016
Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre, en el marc de les activitats dels Dissabtes de juliol al monestir de Sant Pere de Casserres, es farà un concert de commemoració dels 50 anys de l'arribada de la Flama del Canigó al Principat a càrrec de Tradicat. Es tracta d'un concert a càrrec de Gots de tuba dedicat al poema Canigó, de Jacint Verdaguer.

Gots De Tuba és una banda de 5 músics que revisen cançons jamaicanes de tall skatalític però amb una sonoritat més balcànica. En aquesta ocasió, el grup filtra pel seu estil peculiar una cantata dedicada al poema Canigó de Verdaguer, musicada per Francesc Bitlloch, que es va estrenar el passat mes de maig a Vic amb més de 1500 nens cantant.

La bona acollida que va tenir l'experiència de la cantata va ser el detonant per tirar endavant el concert que s'interpretarà el proper dissabte, amb dues cantants de primera fila: Anna Serra i Lídia Mallofré. Els components de Gots de Tuba són Xevi Capdevila (Saxo i Thenorhorn), Sergi Beringues (trompeta), David Calvet (trombó), Ignasi Garolera (tuba) i Marc Serrats (guitarra). Els arranjaments són de Xevi Capdevila.
 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Consell Comarcal d'Osona