Les obres de la rambla Hospital enceten una nova fase

Les reformes progressen sota el calendari establert | L'última i darrera fase començarà a la tardor

Redacció Osona.com
22 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:46h

Les obres començaran la setmana que ve Foto: Ajuntament de Vic


Les obres de la rambla Hospital de Vic enceten la segona subfase (de la primera fase), el dimecres que ve, 27 de juliol. Les reformes encaren la part central i més extensa amb una previsió de 14 setmanes i que se centraran a actuar el tram entre el carrer Sant Just i l'encreuament del carrer de la Ramada.

Tal com informa l'ajuntament, les obres de millora i de reforma global de la rambla Hospital, la plaça Gerbert d'Orlhac i un tram del carrer Doctor Junyent progressen sobre el calendari previst i des del consistori s'espera poder finalitzar-les a finals d'aquest mateix any 2016.

La primera subfase acabarà la primera setmana d'agost, mentre ja estigui en marxa la segona. Concretament es pavimentarà la vorera oest del tram comprès entre carrer Jacint Verdaguer i carrer Sant Just i l'encreuament del carrer de la Ramada.

En conseqüència a aquestes intervencions, el tram es mantindrà tallat al trànsit rodat, però tots aquells vehicles que surtin de l'aparcament de la plaça Major hauran de fer un gir de 180 graus per agafar el carrer Jacint Verdaguer de baixada.

Serà durant la pròxima tardor quan es començarà la segona i darrera fase de les obres i que comprèn la zona entre el carrer Doctor Junyent i la plaça Monjo Gerbert d'Orlhac. Les obres, que van començar el 9 de maig passat, van portar força polèmica a l'hora de tallar els arbres.

El pressupost del projecte de la reurbanització de la rambla Hospital és d'1.228.095,51 euros. D'aquesta xifra un 90% és aportació directe de les arques municipals i el 10% restant prové de les contribucions especials dels propietaris de la zona, tal com marca la legislació vigent.
Arxivat a