Patxi Leiva, en concert als Hostalets de Balenyà aquest divendres

El cantautor reusenc, afincat a Andorra, presenta el seu primer treball

Patxi Leiva
Patxi Leiva | Facebook Patxi Leiva
Toni Carrasco
08 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:45h
Dins els actes de les Festes d'Estiu dels Hostalets de Balenyà avui divendres tindrà lloc l'actuació de Patxi Leiva. El concert és gratuït i té lloc a la sala polivalent, a partir de les onze de la nit.

El cantautor reusenc Leiva ha aconseguit l'èxit a Andorra, on viu des de fa més de 16 anys. Ha picat pedra per molts escenaris catalans, i fins i tot ha fet set bolos a Rússia, a la sala Tropicana de Moscú. A Balenyà presentarà el seu primer treball, fruit d'un esforç autodidacta, i que ara amb 36 anys sembla que ja s'el comença a conèixer arreu.

Aquest primer àlbum ha estat enregistrat als estudis de l'osonenc Pep Sala a Santa Eulàlia de Riuprimer i porta per títol Mi cabeza desordenada. Amb un total d'onze temes hi ha una barreja estils tan diferents com rumba, reggae, mig temps i cançó d'autor amb títols tan suggerents com También mueren los poetas, Mantis religiosa, Aire, Mi primo Sebastián, El ritmo, Las inquietudes de Bubú, etc.

Els seus inicis musicals foren al Camp de Tarragona fins que va decidir començar la carrera en solitari. Leiva explica que "qui és artista ha de tenir el cap desordenat perquè si no es dedicaria a una altra cosa. Li vaig dir així al disc perquè tenia un problema amb els estils de música, que tant me fa l'estil, si em surt alguna cosa i la vull expressar així...".

Segons aquest cantautor la cançó que dóna títol a aquest primer treball, Mi cabeza desordenada, expressa el seu sentiment "que et deixin viure la vida i que pugui escoltar les onades del mar quan xoquen contra les roques".
Arxivat a