Mor un treballador en quedar atrapat per una màquina en una fàbrica de mobles de Vic

El SEM no ha pogut salvar la vida de l’home de 45 anys, veí de Centelles

Redacció Osona.com
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 23:19h
Un veí de Centelles de 46 anys i treballador d'una empresa dedicada a la fabricació de mobles d'oficina ha mort aquest dijous a Vic en quedar atrapat accidentalment per una de les màquines del taller. 

L'accident laboral ha passat a les 12.41 hores quan, per raons que encara no s'han determinat, el cap i el tòrax de la víctima han quedat atrapats a l'interior de l'aparell. Segons fonts del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), ha estat impossible salvar-li la vida tot i les maniobres de reanimació dels efectius mèdics.

L'accident s'ha produït a les instal·lacions de l'empresa Ofitres, ubicades al carrer Mas de la Móra de la capital osonenca. Tal com informa el web d'aquesta empresa, la seu es troba en el mateix polígon de Malloles, a una distància propera on s'ha produït l'incident. S'hi han traslladat tres dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic ha obert una investigació i s'informarà dels fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i al Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.
 

Imatge exterior de la seu de l'empresa Foto: Google Maps

Arxivat a