La fira del Remenanen@ prepara una edició especial de festa major

Aquest dissabte la Bassa dels Hermanos s'omplirà de parades i activitats

Roger Albert de la Comissió de Festes, el guanyador del cartell Albert González i la regidora de Cultura Susagna Roura
Roger Albert de la Comissió de Festes, el guanyador del cartell Albert González i la regidora de Cultura Susagna Roura | Carles Fiter
Redacció Osona.com
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:14h
El mercat de compra i venda d'articles de segona mà i el mercat d'artesans creatius Remenanen@ prepara una edició especial per aquesta festa major. Per tant, no només hi haurà parades de roba i complements de segona mà, sinó que també s'hi programaran activitats de tot tipus per celebrar l'arribada de l'estiu i de la festa major de Vic. També hi haurà parades d'artesans creatius de la comarca.

La gran novetat d'aquest any és la col·laboració amb el Projecte Aurora, que portaran DJ's que amenitzaran la festa a partir de la tarda. A més, encara que les parades tancaran a dos quarts de nou, el pícnic electrònic seguirà fins a les onze de la nit.

Les altres activitats que hi haurà al llarg del dia seran per a totes les edats i tots els gustos: una classe oberta de dansa d'11.15 h a 12 h, swing de 13 h a 15 h, concert en directe amb el grup Pol Nord i durant tot el dia activitats pels més petits amb La Fàbrica de Somnis, que aniran des de pinta-cares, malabars, claqué i percussió.
 

Galeria de les festes majors dels darrers anys

Consulta tota la programació de la festa major de Vic
 

Les organitzadores del mercat de segona mà Foto: Facebook REMENANENa

Arxivat a