Detingut un home de Prats per cremar el mobiliari de la terrassa d'un bar

Va ruixar-ho amb un líquid inflamable i va calar foc llençant un paper encès

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Martí Albesa
Redacció Osona.com
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:37h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts un home, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Prats del Lluçanès, com a presumpte autor d'un delicte de danys. Els fets van succeir el passat divendres, al voltant de les 2.30 hores, quan ens van alertar que s'havia produït un incendi en el mobiliari de la terrassa d'un bar situat al carrer Bruc del municipi.

Immediatament es van dirigir al lloc diverses dotacions policials i Bombers de la Generalitat que es van encarregar d'extingir el foc. Tot seguit, els mossos van comprovar que l'incendi, que tot apuntava havia estat intencionat, havia cremat 25 taules, 40 cadires, el tendal de l'establiment i havia afectat parcialment la façana de l'edifici.

Arran aquest fet es va obrir una investigació que va concloure ahir amb la detenció d'un veí del mateix municipi com a responsable de l'incendi. De la investigació es desprèn que el detingut, per motius que es desconeixen, va ruixar el mobiliari amb un líquid inflamable i tot seguit va calar foc llençant un paper encès. El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a