Vic estrena una cursa nocturna al cor de la ciutat

La iniciativa esportiva, organitzada per l'ajuntament, compta amb la col·laboració del Club Natació Vic ETB; el Club Atlètic Vic i la Unió Excursionista de Vic

Redacció Osona.com
29 de juny del 2016
Actualitzat el 30 de juny a les 16:42h

Roda de premsa de la cursa Foto: Carles Fiter


Vic estrena la cursa nocturna dels 7 portals, una cursa que es donarà al cor de la ciutat. Serà el dijous que ve, 7 de juliol, a les deu de la nit. Consta de gairebé de 5 Km de recorregut i transcorre per l'entorn urbà de la capital d'Osona amb itinerari circular, és a dir la sortida i l'arribada és a la plaça Major de Vic.

Com bé assenyala el nom, es passa pels 7 portals de la ciutat: Portal de Gurb; Portal de Manlleu; Portal de Santa Eulàlia; Portalet; Portal de Queralt; Portal d'en Teixidor; i Portal de Malloles. El circuit consta de dues voltes.

En la roda de premsa, d'aquest dimarts, el regidor d'Esports, Josep M. Roca ha ressaltat la voluntat que fos una cursa històrica, "que permet conèixer els set portals als corredors". Alhora Roca ha destacat que aquesta iniciativa neix de les entitats esportives de la ciutat i del mateix ajuntament. També ha remarcat la importància d'una activitat "de vida saludable" emmarcada en la festa major, "quan la gent té més ganes de fer coses".

D'altra banda, els representants de les tres entitats esportives de la ciutat han coincidit en felicitar-se per la iniciativa i han fet una crida a la participació de la gent, ja que es tracta d'una cursa a l'abast de tothom i "molt popular". Roca ha destacat que hi ha un circuit alternatiu, adaptat per persones que puguin tenir dificultats en algun tram.

Les inscripcions són gratuïtes si es formalitzen abans del dia 6 juliol. Es poden fer en línia, a les tres entitats que hi han col·laborat, l'Oficina de turisme, o l'Institut Municipal d'Esports. En cas que s'inscrigui el mateix dia 7, abans de la sortida, tindrà un cost de 5 euros.
 

Incripcions en aquest enllaç

Recorregut de la cursa Foto: Ajuntament de Vic

 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Ajuntament de Vic


 
Arxivat a