Arrenca la sisena edició del Festival de Cinema a la fresca de Manlleu

La sala d'exposicions de Can Puget acull una exposició d'il·lustracions del cinema a llapis grafit sobre fusta

Cartell de l'edició del Festival de Cinema a la fresca de Manlleu
Cartell de l'edició del Festival de Cinema a la fresca de Manlleu
Redacció Osona.com
28 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:45h
Aquests dimecres, arrenca la sisena edició del festival de cinema a la fresca de Manlleu, als jardins de Can Puget. Enguany es projectaran quatre pel·lícules, tots els dimecres a les 10 del vespre (6, 13, 20 i 27 de juliol), amb el mateix format de sopar i pel·lícula. Els organitzadors valoren molt positivament l'afluència de gent que gaudeix d'aquesta oferta i per tant es continuarà obrint les portes a les 8 del vespre. Aquest paquet de sopar i projecció es pot oferir gràcies a la col·laboració de Sambucus i Pilster, empreses manlleuenques, en l'organització del festival.

Dóna el tret de sortida la sessió infantil Fantástico Sr.Fox, a les sis de la tarda, aquest dimecres, amb entrada gratuïta i obert a tota la població. La resta de projeccions tenen un preu de 3€ (pel·lícula) i de 8€ (pel paquet). El cartell presenta les següents pel·lícules:

6/07 a les 22 h Bone Tomahawk de S. Craig Zahler.

13/07 a les 22 h El año más violento de J.C. Chandor.

20/07 a les 22 h Alabama Monroe de Felix Van Groeningen.

27/07 a les 22 h Leviatan de Andrei Zvyagintsev.

Paral·lelament al festival, la sala d'exposicions de Can Puget acollirà una exposició d'il·lustracions del cinema a llapis grafit sobre fusta de l'artista Carles Gañarul "Ganya". L'exposició es podrà visitar del 6 al 27 de juliol, de dimecres a diumenge, de 6 a 8 del vespre, a la sala d'exposicions de Can Puget. L'exposició s'inaugurarà el dimecres dia 6 de juliol, a les 8 del vespre.
 
Arxivat a