Els socialistes apel·len a la necessitat de votar socialista per fer un canvi de govern

Carles Martí i Mercè Perea van ser presents en l'acte de Manlleu

Redacció Osona.com
23 de juny del 2016
Actualitzat el 24 de juny a les 15:27h
El candidat al Senat, Carles Martí, la diputada i número 3 per Barcelona, Mercè Perea, junt amb la diputada Marta Moreta i els candidats osonencs del PSC a aquestes eleccions, Josep Paré i Benjamí Dòniga, van destacar en l'acte celebrat a Manlleu que l’únic canvi que farà possible capgirar les polítiques socials, econòmiques i de les relacions de Catalunya amb Espanya i Europa és votant al PSC.

"El vot al PSC és votar per fer fora a Rajoy. Això solament serà possible si hi ha un president socialista i Podem no tanca de nou la porta al canvi com ja va fer votant en contra d’un candidat socialista", va manifestar Mercè Perea, tal com informen en un comunicat.

D'altra banda, Marta Moreta, diputada al Parlament, va obrir l’acte manifestant que són els ajuntaments els que estan resolent els problemes de la gent donant ajudes per pal·liar la pobresa energètica mentre el Govern de Catalunya i l’estat es van discutint qui en té la culpa. "Els alcaldes socialistes han senyalat el camí que significa ajudar a les famílies".

Per acabar, Martí va concloure que "la proposta que defensem és la de la convivència, la del dret a seguir vivint plegats en igualtat de condicions però reconeixent les diferències, i per a això també cal que es reformi el Senat i se’l doti d'un caràcter federal”.
 

Acte de campanya del PSC a Can Puget de Manlleu Foto: PSC Osona

Arxivat a