Josep Salom es reuneix amb Miquel Buch, president de l'Associació Catalana de Municipis

L'alcalde de Tona ha valorat l'ajuda que rep el municipi per part de l'ACM

Miquel Buch i Josep Salom en la reunió
Miquel Buch i Josep Salom en la reunió | Ajuntament de Tona
Redacció Osona.com
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:42h
El president de l'Associació Catalana de Municipis Miquel Buch (ACM), va visitar Tona i l'Ajuntament aquest passat dimarts en la primera visita institucional i es va poder entrevistar amb l'alcalde de Tona, Josep Salom, i una representació de l'equip de govern.

Miquel Buch, que també va visitar el jaciment del camp de Les Lloses, va destacar que des de l'ACM volen "ser l'entitat de referència del municipi català i, per tant, escoltar quines són les preocupacions i els anhels i problemes dels ajuntaments". També va expressar la voluntat de facilitar gestions als municipis i oferir-los serveis complementaris que els ajudin a estalviar i a fer més fàcil el seu dia a dia.

En la mateixa línia, Josep Salom va explicar que els serveis de l'ACM "ens ajuden molt, sobretot, en una època amb una conjuntura econòmica difícil i també política amb la normativa tan restrictiva i antimunicipalista a través de la LRSAL", la llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local. Salom també va valorar l'estalvi que permet la compra agregada de serveis que ofereix l'ACM.

La trobada també ha servit per tractar la fusió d'entitats municipalistes, ja que l'alcalde de Tona és vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).
 

Miquel Buch i Josep Salom en la reunió Foto: Ajuntament de Tona

Arxivat a