La festa major jove de Vic estrena una tarda de monòlegs i una de torneigs esportius

També hi haurà missatges contra agressions masclistes en els gots de Barraques

Vídeo promocional de la festa major jove d'aquest any
Vídeo promocional de la festa major jove d'aquest any | FMJV2016
Redacció Osona.com
22 de juny del 2016
Actualitzat el 23 de juny a les 9:58h

D'aquesta manera, l'organització ha introduït la festa major jove de Vic al voltant dels forats "mítics" de l'esplanada de la zona esportiva on se celebren els concerts de Barraques. La festa jove compleix enguany la seva onzena edició mantenint la majoria d'activitats dels darrers anys, introduint algunes novetats. Les festes tindran lloc des d'aquest diumenge fins al 5 de juliol.

Les activitats comencen aquest diumenge a dos quarts de nou del vespre amb el Sopar Jove, a la plaça dels Màrtirs, amb el pregó jove i, a continuació, un concert dels Albercocks, amb versions de cançons de Disney en la línia d'estils com l'ska i la rumba. Es poden consultar la resta d'activitats al seu compte de Facebook.

Les novetats d'enguany tindran lloc els dies 3 i 4 de juliol. Per una banda, la tarda del diumenge 3, al parc de M. Àngels Anglada (al mural d'Ovidi Montllor) s'estrena Moderneo d'humor i gintònics. A partir de les sis de la tarda hi haurà tres espectacles amb un toc d'humor: Els Monòlegs de la Vagina, El Gran Mago Baldiri i Godai Garcia presentant Els dinosaures són galetes. Tot això, entre copes de gintònic i l'estil més "moderno" i "hipster".

D'altra banda, el dilluns 4 a partir de les sis de la tarda a la zona esportiva hi haurà la tarda de Ressaca de pilota i hamaca, que consistirà en diversos torneigs esportius i també un ambient més tranquil amb mojitos i altres begudes d'estiu i creps. Pels torneigs, sobre gespa, de futbol (equips mixtos de 5 persones), vòlei (equips mixtos de 5 persones) i bàdminton (per parelles) cal inscriure's prèviament. Per als jocs de taula i altres formes d'oci (com el Catan, Carcassone, el fantasma Blitz, el llop...) no cal inscriure's, i cadascú pot portar-ne.

Pel que fa a les actuacions musicals, es mantenen la nit de DJ's i les de barraques a la zona esportiva, aquest any amb una nit més de concerts. Enguany, en els gots dels concerts de Barraques s'hi podran llegir missatges en contra tot tipus d'agressions masclistes en les festes, com "Si dic que sí, triem on; si dic que no: Bona nit!" o "Que el sexisme no surti de festa!".

La festa major jove de Vic, impulsada fa onze anys pel jovent de la ciutat, s'organitza de forma assembleària a partir de reunions, de caràcter obert, entre les diverses entitats juvenils organitzadores i joves a títol individual, que s'han anat fent regularment des de l'inici d'aquest any a l'Ateneu Popular la Buixarda,. Entre els col·lectius organitzadors hi ha l'AEiG Guillem de Mont-rodon, l'AEiG Tsunami, l'Ateneu Popular la Buixarda, la Riallera, la Torratxa, les Verges de la C-17 i l'AMPA Jove de Vic.
 

Cartell de la festa major d'enguany Foto: Organització FMJV16

Arxivat a