Més de trenta ancians en la primera estada esportiva i de salut a Balenyà

Activitats per promoure l'envelliment actiu i la salut s'han combinat amb d'altres de més lúdiques

Una de les activitats durant l'estada
Una de les activitats durant l'estada | Mancomunitat La Plana
Redacció Osona.com
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:06h
Més de trenta persones grans de la llar del jubilat dels Hostalets de Balenyà van participar en la primera edició de "Una Estada esportiva i de Salut". Van estar durant dos dies, 14 i 15 de juny, en un casa de turisme rural a Cassà de la Selva, conegut per la seva tradició de la indústria del Suro i amb edificis d'arquitectura modernista.

Durant aquests dies, van conviure per treballar la salut des d'un àmbit preventiu i actiu al mateix temps, fent relaxació muscular i mental, estiraments, caminades i un taller de txi-kun. Alhora també van compartir espais més lúdics com el joc Qui és Qui, jocs de taula i una pel·lícula d'humor. Un total de 33 hores van conèixer un entorn nou promovent alhora l'envelliment actiu, la socialització, la convivència, la cultura, el lleure i sobretot la salut.

Aquesta activitat forma part del Programa de Dinamització de la gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana que treballa des de ja fa 10 anys perquè la gent gran tingui un envelliment el més actiu possible, on la diversió, la cultura i la formació formin part de la seva vida quotidiana. La iniciativa ha estat organitzada conjuntament per la Llar del jubilat, l'Ajuntament de Balenyà i la Mancomunitat La Plana, i també ha rebut la col·laboració d'Embotits Pont i Supermercats Bon Preu.

 

Estada a Cassà de la Selva Foto: Mancomunitat La Plana

Arxivat a