Vic proposa redactar un nou pla plurimunicipal amb els pobles veïns

L'ajuntament de la capital ha iniciat converses amb els pobles veïns per tractar de forma conjunta i transversal el sòl no urbanitzable entre aquests

Redacció Osona.com
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:44h

Reunió entre l'Ajuntament de Vic i alguns municipis veïns Foto: Ajuntament de Vic

 
L’Ajuntament de Vic va acollir una reunió de treball amb la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya i altres municipis veïns de la capital d’Osona, el passat divendres. L'objectiu és treballar en la redacció d’un pla plurimunicipal entre aquests municipis, i així tractar de forma conjunta i transversal el sòl no urbanitzable entre aquests.

De fet, Vic actualment està redactant el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). La direcció general d’Urbanisme i Territori de la Generalitat de Catalunya va trobar encertada la proposta i van manifestar el compromís de poder iniciar passos de treball en aquesta direcció.

La reunió de treball va ser presidida per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; i va comptar amb la presència del director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, així com altres autoritats locals: Joan Roca, alcalde de Gurb; Carles Baronet, alcalde de Folgueroles; Anna Franquesa, alcaldessa de Santa Eugènia de Berga; Ramon Llorà, alcalde de Muntanyola; Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta; Albert Blancafort, regidor d’Urbanisme de Calldetenes; i Joan Bertran, regidor d’Urbanisme de Santa Eulàlia de Riuprimer. La reunió també va comptar amb la participació de la regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero i el coordinador del POUM de Vic, Pere Solà.
Arxivat a