La Nit de Gats, l'atractiu de la festa major de Sant Quirze de Besora

Més d'una vintena d'activitats omplen els caps de setmana de juny

Redacció Osona.com
03 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:19h
Pont de Sant Quirze de nit
Pont de Sant Quirze de nit | Josep M. Costa
La festa major de Sant Quirze de Besora dóna la benvinguda al bon temps amb més d'una vintena d'activitats. "Està pensada per tots els públics" explica l'alcaldessa del municipi, Rosa Vestit. Tot i que la festa major comença aquest divendres, el cap de setmana que reuneix els actes centrals és a partir del divendres 17 de juny fins al diumenge 19 de juny.

Entre aquests, destaca el sopar de gats i gatetes que organitza la Comissió de jovent Nem Tard, però després, a la festa Nit de Gats, és on s'acostuma a reunir tot el poble. "Ens trobem els joves que comencen a sortir fins als que en tenen més de cinquanta" explica Rosa Vestit, i "fins i tot, ve gent de Sant Quirze que ja no hi resideix".

A més del correfoc, la cercavila de gegants o l'audició de sardanes, no faltarà el concert i ball de la famosa Orquestra Maravella, "que tant agrada a la gent gran del poble" explica Vestit. El diumenge destaca el partit de futbol del Poble contra l'Altra Banda, ja que Sant Quirze queda partit pel riu Ter.
 

Programació Festa Major 2016 de Sant Quirze de Besora / Ajuntament de Sant Quirze de Besora
 

Sardanes amb l'orquestra Maravella. Foto: Josep Maria Costa