Casa Tarradellas creix un 6,3% en un any

La companyia tanca el 2015 amb una facturació de 859 milions d'euros | L'empresa de Gurb ha invertit enguany 10 milions d'euros a duplicar la capacitat del seu centre d'elaboració de farina

Redacció Osona.com
25 de maig del 2016
Actualitzat el 30 de maig a les 18:52h

La farinera, amb la seu de Casa Tarradellas al fons. Foto: Casa Tarradellas


Casa Tarradellas ha tancat l'any 2015 amb una facturació total de 859 milions d'euros i ha experimentat un creixement del 6,3% respecte a l'exercici anterior. A través d'un comunicat, l'empresa explica que la companyia ha presentat aquesta tendència alcista any rere any, especialment des del llançament l'any 1998 de la primera pizza fresca del mercat.

A més, l'empresa de Gurb ha destinat aquest any 10 milions d'euros per l'ampliació de la capacitat del seu centre d'elaboració de farina, que és la base de les seves pizzes i masses fresques. Gràcies a aquesta inversió, la capacitat de producció es duplicarà passant de les 200 a les 400 tones de farina al dia. Casa Tarradellas preveu que les obres acabin a finals del 2016.

L'any 2010 Casa Tarradellas ja va realitzar una important inversió per disposar d'un molí propi amb unes modernes instal·lacions que permeten controlar tot el procés d'elaboració de la farina, que va des de l'elecció del blat fins a la seva fermentació. A més a més, la planta de producció de farina compta amb un centre d'investigació orientat a l'estudi de les farines que s'ajustin millor a les receptes de cada tipus de pizza apostant també pels cultius de proximitat.

Pel que fa a les novetats comercials, la companyia destaca el recent llançament de la pizza rústica de pollastre, una recepta elaborada amb farina de gra sencer amb una textura similar a la fogassa de pa.

D'altra banda, el comunicat també destaca que la companyia situada a Gurb compta amb el reconeixement dels consumidors, tal com avala l’estudi independent del Reputation Institute sobre les empreses més ben valorades, que inclou a Casa Tarradellas al del rànquing de les 25 empreses més ben valorades del 2016.