El Grup Bon Preu inverteix 35 milions d'euros en un nou magatzem

La nova inversió amplia la capacitat logística i l’assortiment, i redueix l'impacte ambiental del transport de mercaderies | Quan l'equipament estigui llest es contractaran 200 persones

Nou magatzem de frescos del Grup Bon Preu
Nou magatzem de frescos del Grup Bon Preu | Grup Bon Preu
Redacció Osona.com
20 de maig del 2016
Actualitzat el 24 de maig a les 9:23h
El Grup Bon Preu ha invertit 35 milions d'euros amb la construcció d’un nou magatzem a Hostalets de Balenyà, on hi ha l'actual plataforma, a la C-17. Es tracta d'un nou magatzem refrigerat per a la distribució de productes frescos.

La nau, que ocuparà 22.800 m2, tindrà dos graus de temperatura per conservar productes de carn i làctics. També hi haurà una zona per a la fruita i la verdura a quatre graus i un obrador per a la carn. Amb aquesta inversió s'ampliaran els frescos de 2.000 a 3.000 referències. Tindrà una capacitat per gestionar 45 milions de caixes de producte a l’any.

Aquesta inversió permetrà doblar la facturació del Grup i a l'hora redistribuir els 35.000 m2 superfície a la gestió del producte sec. Les obres que ja han començat i s'espera que acabin d'aquí a un any. En el moment en què el nou equipament estigui en ple rendiment, es contractaran 200 persones més de les 300 que hi treballen actualment.

L’entrada en funcionament del nou equipament permetrà reduir el transport de mercaderies als establiments, passant de tres camions diaris a dos. Això representa reduir 1,5 milions de km a l’any en transport, la qual cosa equival a emetre 1.500 tones menys de CO2.
Arxivat a