El mercat de Calldetenes millora la mobilitat dels veïns

Un carril de circulació al carrer Montserrat permetrà que els residents puguin utilitzar els seus garatges

Mapa del mercat de Calldetenes amb el nou carril
Mapa del mercat de Calldetenes amb el nou carril | Ajuntament de Calldetenes
Redacció Osona.com
13 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:26h
El mercat de Calldetenes millorarà la mobilitat els seus veïns a partir d’aquest diumenge. Concretament s’habilitarà un carril de circulació per tal que els residents del carrer Montserrat puguin utilitzar els seus garatges amb seguretat i comoditat durant les hores de mercat.

Per tant, estarà prohibit aparcar en aquesta banda de la plaça Onze de Setembre, igual que a la resta de la plaça (de 6 del matí a 5 de la tarda). D’altra banda, durant les hores del mercat, es col·locaran tanques en aquesta part del carrer per separar els passejants dels cotxes.

D’aquesta manera, tal com informa l'Ajuntament de Calldetenes, els vehicles podran sortir dels seus garatges i les persones es podran moure en condicions de seguretat. El nou carril, d’ús exclusiu per als veïns, permetrà que aquests es dirigeixin cap al carrer Jaume Balmes, en lloc de sortir en direcció contrària cap al carrer Gran i l’avinguda Pau Casals. La nova mesura es comença a aplicar aquest proper diumenge senyalització provisional, a l’espera de la definitiva, amb l’objectiu de continuar millorant la convivència entre les parades del mercat i els veïns de la plaça Onze de Setembre.