La màgia triomfa a Tona

El primer festival internacional de màgia de la ciutat ha estat un èxit, tot i la pluja

Genius del Màgic Andreu i la seva filla Joana, al Festival Internacional de Màgia de Tona
Genius del Màgic Andreu i la seva filla Joana, al Festival Internacional de Màgia de Tona | Josep M. Costa
Redacció Osona.com
09 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:20h
Durant tres dies artistes locals, nacionals i internacionals del món de l'il·lusionisme es van trobar a Tona. Una Tona de Màgia, el Festival Internacional de Màgia de Tona, és el primer esdeveniment cultural que vol donar a conèixer diferents maneres d'entendre la màgia i d'executar-la de la ciutat. I sembla que ho ha aconseguit. Tona va acollir tota mena d'artistes que mostraven diferents modalitats del món de la màgia.

El punt àlgid del festival va ser aquest dissabte quan, al pavelló municipal d’esports, hi va haver la Gala Internacional amb mags premiats mundialment que van exhibir els seus números més premiats. Hi havia mags de la talla de Norbert Ferré, que va mostrar la modalitat de la manipulació; el clown, David Baró, premi nacional de mentalisme, que va endinsar el públic en el món de la ment i les seves possibilitats; Charlie Mag, amb manipulació amb coloms; Enric Magoo, màgia i humor gestual, o Raül Black, grans il·lusions. Tot plegat, serà presentat pel director artístic del festival, el tonenc Jordi Pota (Mag Pota).
 

La Gala Internacional de dissabte va ser un èxit Foto: Pere Pratdesaba


Tot i ser la primera edició i la pluja, l'espectacle va ser tot un èxit. Unes vuit-centes persones es van reunir en l'espectacle d'aquest dissabte. No va ser menys l'espectacle de diumenge, on el Màgic Andreu i la seva filla Joana Andreu van presentar l'espectacle Genius.

L'organització del festival té la voluntat que aquest esdeveniment aconsegueixi, any rere any, una programació de qualitat, amb artistes reconeguts. Una Tona de Màgia es vol consolidar i arrelar al municipi fomentant el turisme, el comerç de proximitat, la identitat cultural i moviment de la població, fent que la gent del poble senti seu el festival.
 

Genius del Màgic Andreu i la seva filla Joana, al Festival Internacional de Màgia de Tona Foto: Josep M. Costa

Arxivat a