Viladrau tindrà unes colònies infantils dedicades al trail-running

La casa de colònies Santa Marta proposa una setmana d’aquestes activitats del 25 de juny al 2 de juliol

La casa de colònies Santa Marta organitzarà les primeres colònies de trail-running
La casa de colònies Santa Marta organitzarà les primeres colònies de trail-running | Santa Marta CIEP
Redacció
06 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:20h
Els nens i nenes de 6 a 12 anys podran gaudir aquest proper estiu de les primeres colònies dedicades al trail-running de la casa de colònies Santa Marta de Viladrau. Aquest espai, que any rere any organitza colònies infantils dedicades a diverses temàtiques, vol animar als més menuts a descobrir el seu entorn corrent pels camins i corriols del Parc Natural del Montseny – Reserva de la Biosfera. Aquestes activitats tindran lloc del 25 de juny al 2 de juliol.

Durant una setmana, els nens i nenes tindran l’oportunitat de fer activitats relacionades amb el món del trail-running, mentre fan amics i gaudeixen dels primers dies d’estiu. A banda de córrer per la muntanya, els infants podran comptar amb la presència diferents experts sobre nutrició, fisioteràpia, material, així com corredors, que participaran en aquestes colònies. Els joves participants podran aprendre de primera mà, doncs, experiències i consells.
 

Els nens i nenes podran gaudir del Parc Natural del Montseny – Reserva de la Biosfera. Foto: Santa Mònica CIEP


No és necessari que els nens i nenes que s’apuntin a aquestes activitats tinguin experiència en la disciplina, sinó que només es demanen ganes de passar-ho bé fent esport. Els monitors i monitores ja s’encarregaran de dividir a la canalla en grups per tal que cap d’ells es senti incòmode amb el seu nivell. Les inscripcions estan obertes durant tot el mes de maig.