Torna la caminada popular de la Vall de Sau

Es pot escollir entre dos recorreguts de 14 o 21 km

Redacció
06 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:49h
Pantà de Sau.
Pantà de Sau. | Josep M. Costa
Aquest diumenge es celebra a Vilanova de Sau la 14a Caminada Popular de la Vall de Sau. Les inscripcions i el tret de sortida es faran a la zona d’esplai de l’Hotel La Riba (1,8 km després de la presa de Sau), entre les vuit i dos quarts de nou del matí.

Es podrà escollir entre dos recorreguts de 14 i 21 km. Ambdós seran rutes circulars amb una dificultat mitja, s'haurà de superar un desnivell de 500 m acumulats. L’itinerari començarà  a l’Hotel La Riba cap a la pujada a Tavertet per La Canal del Castell, fins a arribar al primer control a Tavertet. En aquest punt es farà la baixada pel corriol de Vilaespinosa i la Cruïlla al Serrat de Ventasacs, on hi haurà situat el segon control a prop de la pista de Sau a Rupit.

A partir d’aquest punt cal triar l’opció de la caminada. Pot ser l’opció curta de 14 km que passa per Can Carrasquet, Les Goteres fins al punt de sortida inicial, o l’opció llarga de 21 km, que enllaça o allarga els Salts de l’Avenc, Surroca, El Campàs on hi haurà un 3r control, la Carena dels Hospitals, Collsacreu, El Bruguer, fins a l’arribada a l’Hotel La Riba. Durant el recorregut hi haurà avituallaments.
 

Cartell de la caminada popular Foto: Ajuntament de Vilanova de Sau