El Mercat del Trasto de Torelló, aquest diumenge

El municipi també acollirà la XIII Trobada de Puntaires i el Concurs de Fotopoesia Visual

Redacció Osona.com
06 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:25h
Mercat del Trasto de Torelló, 2012.
Mercat del Trasto de Torelló, 2012. | Xavier Sanfeliu
Aquest diumenge, els carrers i places del centre de Torelló acolliran una nova edició del tradicional Mercat del Trasto. Des de les set del matí, desenes de parades oferiran els productes més inversemblants. El Mercat del Trasto és un mercat d’objectes usats, de segona, tercera, o desena mà, que se celebra, anualment, el segon diumenge de maig.

A més de les parades, que es vendran a les 6 del matí, durant tot el matí hi haurà moltes més activitats lúdiques. Donarà el tret de sortida l'esmorzar amb pa i botifarra de la taverna a la plaça de la Rectoria, a les 8 del matí. Més tard, a les 9, hi haurà la clàssica xocolatada popular amb banyuts per als paraires, a la plaça Vella. A les 10 del matí començaran, als jardins Vicenç Pujol, les activitats per als més petits, alhora que a la plaça Vella la colla Gegantera exposarà els gegants i nans de Torelló.

A dos quarts d’11, hi haurà una exhibició de hip-hop a càrrec de la gent del Club Tennis Torelló i de Replay de Sant Vicenç; i a les 11 tindrà lloc una actuació musical de Té Delegat’s. Per tot l’espai del Mercat actuarà el Mag Costa amb els seus trucs de màgia al carrer. El Mercat del Trasto tancarà la seva edició 2016 a les 2 de la tarda.

A banda del Mercat del Trasto, aquest diumenge a Torelló es viuran altres esdeveniments com ara la XIII Trobada de Puntaires, als jardins del passeig del Tint; i el Concurs de Fotopoesia Visual que organitza l’Escola d’Arts Plàstiques.
 

Recull de galeries de fotos del Mercat del Trasto


Mercat del Trasto de Torelló. Foto: Víctor Castelo

Arxivat a