Anna Comet ultima els detalls per participar a la Transvulcània

El 7 de maig s’inicia la temporada de les World Series Ultra a l’illa de La Palma | La vigatana Anna Comet serà a la línia de sortida al Faro de Fuentcaliente

Anna Comet a la meta de la Transvulcània 2015
Anna Comet a la meta de la Transvulcània 2015 | Selu Vega / Transvulcania
Redacció
05 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:38h
El proper dissabte 7 de maig es dóna el tret de sortida al calendari de les World Series Ultra de la ISF amb la mítica cursa Transvulcania Naviera Armas 2016. Aquesta cursa té 73 km i 4.050 metres de desnivell positiu i es disputa a l’illa de La Palma, a les Canàries. Anna Comet té com a objectiu de la temporada el circuit de les World Series Ultra, així que prendrà la sortida de la prova el dissabte 7 de maig a les 6:00h del matí des de la localitat de Faro de Fuentcaliente.

Comet, explicava des d’una nota de premsa: “En tinc moltes ganes. Porto mesos entrenant i preparant la temporada. Transvulcània és una cursa especial perquè en guardo molt bon record, va ser la meva primera prova llarga i va anar molt bé.” La catalana es refereix a la segona posició que ja va aconseguir en aquest esdeveniment l’any passat.

El millor cartell de la seva història

La vigatana Anna Comet no ho tindrà gens fàcil a la Transvulcània, ja que alguns dels millors del món en aquestes distàncies seran presents a La Palma per anar sumant punts i lluitar pel títol a la general. Enguany, la cursa pot presumir de tenir el millor cartell de la seva història, amb noms com Mira Rai, Alicia Shay, Hillari Allen, Chris Vargo, Ruth Croft o Vajin Armstrong.

Comet, però, es pren la cursa amb calma i té clar que no tot s’ho juga en aquesta Transvulcània, i que un dels seus objectius és intentar mantenir el nivell alt durant tota la temporada. “Tinc ganes de córrer sense pressió i gaudir molt de la prova. Sé que he entrenat i que vaig amb els deures fets” declarava l’atleta catalana. De fet, en les curses que ha disputat fins al moment en el 2016, els resultats d’Anna Comet són molt positius, amb un segon lloc a l’Skyline Cerdanya i una victòria a la cursa del Roc Gros.

La Transvulcània, una prova amb gran seguiment

Aquesta cursa té una gran cobertura a nivell internacional i es podrà seguir en directe des de la web de la cursa, així com des de les xarxes socials de l’atleta catalana, ja que el seu equip de comunicació farà el seguiment en directe de la prova a través de Facebook i Twitter.
Arxivat a