Trenta-dos projectes opten als Premis Innovacat

La iniciativa està liderada per sis grans empreses de la comarca i l’Ajuntament de Manlleu | Els guardons premien la innovació i el creixement empresarial d’Osona

Roda de premsa, amb representants de Girbau, La Farga, Seidor, Casa Tarradellas, Bon Preu, Technograf i l'Aj. de Manlleu
Roda de premsa, amb representants de Girbau, La Farga, Seidor, Casa Tarradellas, Bon Preu, Technograf i l'Aj. de Manlleu | A. Alemany
Redacció Osona.com
05 de maig del 2016

En la sisena edició dels Premis Innovacat s’han rebut 32 projectes que opten a un dels premis de les 2 categories existents. Aquests guardons són una iniciativa pública i privada consolidada, que premia la innovació i el creixement de les empreses de la comarca d’Osona.

El passat divendres es va acabar el termini per a la presentació de projectes. La tendència continua essent la mateixa que en les últimes edicions, augmenta el nombre d’empreses joves (menys de 5 anys d’activitat) que es presenten als premis. Dels 32 projectes presentats, 12 són de la categoria Avança i 20 de la categoria Jove.

Pel que fa a la procedència dels projectes, 26 són de la comarca d’Osona. Dels 6 projectes de fora de la comarca d’Osona, 3 són de la província de Barcelona (àrea metropolitana de Barcelona), i els altres 3 un de cada província restant, Lleida, Tarragona i Girona. A falta de conèixer cada un dels projectes caldrà veure com els projectes de fora de la comarca aporten valor afegit a Osona.

Els premis als que opten aquests 32 projectes són:

- Premi Empresa Avança. Premi a l’empresa innovadora de més de cinc anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats. Té una dotació econòmica de 20.000 euros.

- Premi Empresa Jove. Premi a l’empresa innovadora de recent creació, de fins a cinc anys d’activitat, que destaqui per la seva capacitat d’expansió i creixement. Té una dotació de 12.000 euros.

El premi està organitzat per sis de les grans empreses de la comarca: Bon Preu, Girbau, La Farga Group i Casa Tarradellas, i també Seidor i Technotraf, que s’hi van adherir en la passada edició. Totes ells representen sectors ben diferents però que aposten per fomentar el dinamisme empresarial a la comarca. L’organització la completa l’Ajuntament de Manlleu.

El proper 2 de juny tindrà lloc la presentació pública dels projectes davant del jurat. Tal i com es va fer en l’anterior edició, aquest serà un acte de caràcter obert a empreses, emprenedors, fons de capital risc, inversors, etc. Com a novetat d’aquesta edició s’ha inclòs també una sessió formativa sobre “com redactar una memòria o projecte”, que va tenir lloc el passat mes de març i al que van assistir una quinzena d’empreses interessades en presentar-se als Premis Innovacat.
 

Aneu al web dels Premis Innovacat


Galeries de fotos dels premis Innovacat:
- Edició 2014 (Adrià Costa)
- Edició 2012 (Adrià Costa)
- Edició 2010 (Adrià Costa)
- Edició 2008 (Adrià Costa)
- Edició 2006 (Osona.com)
Arxivat a