Tavèrnoles estrena una proposta musical

La iniciativa anomenada Tastets musicals es dividirà en tres sessions durant tot el cap de setmana a l'església de Sant Esteve de Tavèrnoles

Cartell de la nova proposta musical
Cartell de la nova proposta musical | Ajuntament de Tavèrnoles
Redacció Osona.com
05 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:29h
Tavèrnoles estrena una proposta musical el proper cap de setmana sota el nom de "Tastets Musicals". Aquesta iniciativa es dividirà en tres sessions. Donaran el tret de sortida, com aperitiu, les audicions que presentaran els alumnes de l’Aula de Música de Folgueroles, el dissabte a la tarda. A les 9 del vespre arribarà el primer plat, amb el concert “Carles Cases diu Llach”. Es tracta d'una selecció del repertori musical de Lluís Llach reinterpretat per Carles Cases. De fet, Cases va ser arranjador, músic i mà dreta de  Llach i que ara, amb la distància i el bagatge en fa una relectura musical.

El diumenge a les 6 de la tarda arribarà el torn del Cor Lutiana amb la seva última producció “Lutis pels amics”. El Cor de Veus Blanques Lutiana, el grup de noies que va passar pel programa de TV3 Oh Happy Day, té un repertori fresc, de música pop-rock nacional i internacional amb pinzellades de temes més clàssics, sempre sense perdre la seva essència. Tots els concerts es faran a l’església de Sant Esteve de Tavèrnoles i les entrades es poden adquirir al web municipal.