La campanya benèfica dels Sagals d'Osona a favor de la salut mental triomfa a la xarxa

Desenes de persones se solidaritzen i "es treuen la camisa" per la iniciativa

La Fundació CMPPO també s'ha tret la camisa per la campanya benèfica
La Fundació CMPPO també s'ha tret la camisa per la campanya benèfica | Twitter
Redacció Osona.com
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:11h
Els Sagals d’Osona organitzen una nova campanya benèfica dedicada a la salut mental. Els representants de la colla carbassa van presentar la iniciativa "Ens traiem la camisa" a favor de la salut mental a finals del mes passat. La difusió de cartells on es veuen diferents castellers fent el gest de treure's la camisa i amb missatges positius i normalitzadors sobre la salut mental, s'han anat publicat al Facebook de la colla.
 

Una de les imatges promocionals de la campanya. Foto: Sagals d'Osona


Ara s'hi han sumat moltes més persones a través de les xarxes, a més de castellers d'altres colles, amb l'etiqueta #enstraiemlacamisa. La campanya s'acabarà amb una desfilada de moda on els models seran els mateixos Sagals d’Osona a l'Orfeó de Vic, el 29 de maig.
 
Col·laboren en aquesta campanya l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona (AFMMO), la Fundació del Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, el Consorci Hospitalari de Vic i l’Ajuntament de Vic, a més de famílies afectades, professionals i serveis comunitaris. La desfilada comptarà també amb la col·laboració d’Arnau Tordera, cantant del grup Obeses, que farà una petita actuació.
Arxivat a