Garcia Albiol carrega contra el Síndic de Greuges pel cas de Joan Coma

El líder del PPC critica Ribó per haver donat suport a la proposta de la CUP que demana la “reprovació” del fiscal en cap de l’Audiència Nacional espanyola | "No toca ni quarts ni hores", diu el popular

Redacció Osona.com
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:35h

Xavier García Albiol, menjant pernil durant la seva visita a Alimentària, el 28 d'abril. Foto: ACN


Xavier García Albiol ha carregat durament aquest dijous contra el Síndic de Greuges, Rafel Ribó, per haver donat suport –segons la CUP- a la proposta de resolució que la formació ha presentat al Parlament. El text de l'esquerra independentista demana "reprovar" el fiscal en cap de l'Audiència Nacional per "les seves instruccions de persecució dels càrrecs electes catalans" arran del procés independentista i la declaració del 9-N.

Pel coordinador general del PPC, "el millor que podria fer" el Síndic de Greuges després d'emparar resolucions com aquesta és "jubilar-se i retirar-se". "No toca ni quarts ni hores", ha sentenciat el popular referint-se a Ribó.

De la mateixa manera, ha carregat contra la CUP i els ha "recordat que en aquest país, a diferència de si governessin ells, no es persegueix ningú per ser independentista o per no ser-ho". "Ja sabem que el seu model és el de perseguir, marginar i fer més coses amb els que ens sentim catalans i espanyols, però per sort estem en un estat de dret i això aquí no passa", ha afegit Albiol.
Arxivat a