Calldetenes inaugurarà l'institut, dos anys després de la seva obertura

L'acte estarà presidit per la consellera d’Ensenyament | Meritxell Ruiz també assistirà aquest divendres a la cantata que vuit-cents nens de sis pobles oferiran a Folgueroles

Redacció Osona.com
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:23h

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. Foto: ACN

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, visitarà aquest divendres la Catalunya Central, on inaugurarà al matí l’Escola de l’Estany (Moianès) i l’institut Les Margues a Calldetenes (que ja fa dos anys que funciona), i a la tarda presidirà un concert coral a l’Escola Mossèn Cinto de Folgueroles. Ho farà acompanyada de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, del director general de Centres Públics, Lluís Baulenas, i del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya central, Antoni Massegú.
 
Així doncs, la consellera arribarà a les 10 h a l’Escola de L’Estany, que pertany al ZER Moianès Llevat, en què descobrirà la placa inaugural i, seguidament, farà una visita a les instal·lacions del centre educatiu. L’acte es tancarà amb els parlaments per part de la titular d’Ensenyament, de l’alcalde de l’Estany, Salvador Tresserra, i de la directora de l’escola, Carme Mas.
 
A les 12 h la consellera d’Ensenyament es traslladarà a l’institut Les Margues de Calldetenes per dur a terme la inauguració, que començarà amb la descoberta de la placa inaugural. Després, es realitzarà una visita a les instal·lacions i es duran a terme els parlaments, en què hi participaran la consellera, l’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, i la directora de l’institut, Maria Vilamala.

A les 18:30 h, la titular d’Ensenyament presidirà el concert coral Amb ulls de nen que oferiran diferents escoles de primària a l’Escola Mossèn Cinto de Folgueroles, en concret, vuit-cents nens de Sant Julià de Vilatorta, Calldetenes, Santa Eugènia de Berga, Vilanova de Sau, Folgueroles i Tavèrnoles. Abans de la cantata, hi haurà els parlaments institucionals, que aniran a càrrec de la consellera, l’alcalde de Folgueroles, Carles Baronet, el diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, i la directora de l’escola, Montserrat Lahoz. També assistiran a l’acte el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, i la diputada al Parlament de Catalunya Marta Pascal.
 
 

Els professors de música i els alcaldes que participen en la cantata de Folgueroles. Foto: DIFUCOR

Arxivat a