La Fira d'Antiguitats de Vic se suspèn per la davallada d'expositors i visitants

El públic ha passat de 8.000 persones fa cinc anys a 2.500 el 2015 | El certamen hagués complert 25 anys en aquesta edició

Redacció Osona.com
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:55h
Fira d'Antiguitats de Vic
Fira d'Antiguitats de Vic | Adrià Costa
El consell rector de l'Organisme Autònom de Fires i Mercats (OFIM) de l'Ajuntament de Vic ha informat aquest dimarts que aquest any no se celebrarà la Fira d'Antiguitats per la davallada continuada d'expositors i visitants en les últimes edicions. El certamen hagués arribat el mes d'agost a la seva 25a edició.

Segons informa el consistori, l'any passat la fira va comptar amb 34 expositors, menys de la meitat dels que es van registrar el 2011. A més, entre el 2011 i el 2015 la xifra de visitants també ha anat decreixent, passant de més de 8.000 fa cinc anys a 2.500 l'any passat, un descens del 68%.

L'Ajuntament al·lega que, tot i els esforços, no s'ha aconseguit revertir la situació en un sector que s'ha vist molt afectat per la crisi dels últims anys.

L'Organisme Autònom de Fires i Mercats (OFIM) de l'Ajuntament de Vic va prendre per unanimitat aquesta decisió en la sessió ordinària celebrada el passat 21 d'abril. També s'informa que estudiaran, conjuntament amb el sector, la viabilitat de reprendre l'organització de la fira de cara el 2017.
 

Recull de fotos de la Fira d'Antiguitats de Vic

 

Fira d'Antiguitats de Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a