Erre de Vic presenta a Alimentària un pernil apte per a intoleràncies i al·lèrgies

El producte manté el gust i la textura tradicionals, però sense nitrits ni fosfats afegits

El nou producte manté el gust i la textura tradicionals, però sense nitrits ni fosfats afegits
El nou producte manté el gust i la textura tradicionals, però sense nitrits ni fosfats afegits | Erre de Vic, 1952
Redacció Osona.com
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:28h
L'empresa Erre de Vic, 1952 presenta aquesta setmana al saló internacional d'alimentació i begudes Alimentària 2016 la seva última aposta en innovació gastronòmica saludable. Es tracta d’una versió de la seva pota de pernil cuit-curat, però totalment lliure de nitrits i fosfats afegits. El nou producte manté el gust i textura del pernil tradicional i, a més, és apta per a tot tipus d’intoleràncies i al·lèrgies.

Elaborat a l'obrador de Vic, aquest pernil té un contingut de grasses saturades i de sucres molt baix. Alhora és molt ric en proteïnes, vitamines i minerals. Està pensada per als consumidors més exigents i també per a tots els públics, per això es presenta en dos formats: en llauna i en bossa.

En el marc d'Alimentària 2016, l'empresa vigatana també presenta la seva nova gamma de productes baixos en sal: pernil cuit curat, gall d'indi brasejat o pollastre cuit. La 40a edició del saló internacional d'alimentació i begudes se celebra del 25 al 28 d'abril al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.
Arxivat a