Agermanament entre Sant Hipòlit de la Salanca i Sant Hipòlit de Voltregà

Una delegació del poble de la Catalunya Nord visita el Voltreganès

La delegació de Sant Hipòlit de la Salanca, a Sant Hipòlit de Voltregà
La delegació de Sant Hipòlit de la Salanca, a Sant Hipòlit de Voltregà
Redacció Osona.com
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:02h

L’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala, i tres regidors de l’equip de govern, van rebre a l’Ajuntament el passat dissabte, diada de Sant Jordi, una delegació de quatre persones de la Comissió Jumelage/agermanament Sant Hipòlit, provinent del poble de Sant Hipòlit de la Salanca, al Rosselló, Catalunya Nord.

El ple municipal dels ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i de Sant Hipòlit de la Salanca han aprovat el protocol d’agermanament amb la finalitat de col·laborar i compartir tot allò que els sembli profitós per als dos municipis, principalment activitats culturals, d’oci, esportives, etc.

La delegació rossellonesa va fer una visita a la fira de la plaça Sant Jordi i a continuació els membres dels dos ajuntaments i altres persones implicades en aquest procés d’agermanament van anar a dinar a un restaurant de Sant Hipòlit de Voltregà. Seguidament, els va rebre l’alcalde i es va parlar d’una proposta de dates per a la firma del protocol d’agermanament.

L’alcalde els va fer lliurament del llibre Sant Hipòlit de Voltregà, l’empenta d’un poble i varen proposar futures trobades amb l’objectiu d’anar consolidant aquesta relació d’agermanament que s’ha començat amb molta il·lusió per ambdues parts.