Manlleu recorda als propietaris de gossos perillosos les seves obligacions

L'Ajuntament inicia una campanya després de detectar un increment del 20% del cens d'aquests animals, a més d'un augment de les incidències d'actituds incíviques que s'hi vinculen

Redacció Osona.com
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:26h
L’Ajuntament de Manlleu ha iniciat aquest mes d’abril una nova campanya per a la tinença responsable d’animals, adreçada a les persones propietàries de gossos considerats potencialment perillosos. S’ha detectat un increment en el cens general, un 20% de les noves altes del 2015 són gossos potencialment perillosos, i aquest fet ha coincidit també amb un augment de les incidències d’actituds incíviques relacionades amb aquests tipus de gossos.

Des del servei de Salut Pública s’ha valorat necessari sensibilitzar i informar els ciutadans sobre quina documentació és necessària, a on es pot tramitar la llicència i quines són les obligacions que adquireixen els propietaris i conductors dels gossos potencialment perillosos.

La difusió d’aquesta campanya ha consistit en el repartiment de cartells a comerços, equipaments municipals, espais públics i centres veterinaris. En el cartell es pot veure les races classificades com a potencialment perilloses i les obligacions que tenen les persones propietàries de l’animal.

Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum: carrer Enric Delaris, 7; telèfon 938510848; mail salutpublica@manlleu.cat o amb qualsevol dels centres veterinaris de Manlleu.
 

Fulletó de la campanya. Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a