Unió aposta per tornar-se a presentar tot i la situació econòmica del partit

La decisió l'haurà de ratificar el comitè de govern la setmana vinent | Ramon Espadaler no s'autodescarta com a cap de llista

Ramon Espadaler i Montserrat Surroca
Ramon Espadaler i Montserrat Surroca | UDC
Nació Digital
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:44h
Ramon Espadaler ha apostat perquè Unió Democràtica de Catalunya es torni a presentar a les eleccions espanyoles, en el cas que aquestes es reeditin. Així ho ha explicat a El Món a RAC1, on també ha apuntat que aquesta decisió, però, l'haurà de ratificar el comitè de govern la setmana vinent. "Estem més a prop de presentar-nos al 26-J que d'una altra cosa però encara no hem pres la decisió", ha dit.

Pel que fa a qui podria encapçalar la llista, Ramon Espadaler ha indicat que encara han decidit perquè "tenim més de dues persones capaces", tot afegint, respecte la possibilitat que fos ell: "no em postulo, ni em deixo de postular. No és el moment per aquest debat encara".  

També ha esbossat el motiu pel qual considera que la participació d'Unió és necessària: "Creiem que hi ha d'haver una proposta que no se subordini a ERC i a la CUP". Per últim, ha reflexionat que la campanya serà modesta degut a la situació econòmica en què es troben les arques del partit, que va sol·licitar un preconcurs de creditors per un deute de 16 milions d'euros.