Òmnium Osona ofereix una rosa solidària amb els refugiats de Síria

Els beneficis es destinaran a la Creu Roja d'Osona

Redacció Osona.com
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 8:55h
Un any més Òmnium Cultural Osona sortirà al carrer la diada de Sant Jordi. Enguany amb més novetats que mai, començant per la descentralització dels espais: Torelló, Vic i  Tona comptarà amb la presència d’un espai Òmnium el matí de dissabte, i a la tarda també serà a Manlleu i a la plaça Major de Vic.

La recaptació de les roses que enguany vendrà Òmnium es destinarà a les persones refugiades de Siria. Així, amb la clara voluntat d’establir sinèrgies amb entitats de la comarca, s’ha treballat conjuntament amb la Creu Roja d’Osona per oferir una rosa solidària. Tots els beneficis aniran a la Creu Roja.

Sota el missatge “A Catalunya Estimem, Catalunya país d’acollida” Òmnium vol sensibilitzar el màxim nombre de persones possible sobre la crisi dels refugiats i alhora visibilitzar la feina que entitats com la Creu Roja estan fent en la matèria.

Aquesta rosa es podrà adquirir a les parades d’Òmnium Cultural de Ripoll, Torelló, Manlleu, Vic i Tona. La rosa que s’oferirà serà austera, elegant, de qualitat i anirà acompanyada d’una targeta amb un poema de Joana Raspall, Com el Plumissol. Es podrà adquirir per 5 euros.