Els Sagals d'Osona «es treuen la camisa» a favor de la salut mental

La campanya benèfica finalitzarà amb una desfilada de moda, on els models seran els castellers | L'acte comptarà amb la col·laboració d'Arnau Tordera

Una foto promocional de la campanya
Una foto promocional de la campanya | Sagals d'Osona
Redacció Osona.com
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:02h
Repetint l’experiència de l’any passat, els Sagals d’Osona organitzen una nova campanya benèfica, en aquesta ocasió dedicada a la salut mental. Els representants de la colla carbassa han presentat aquest migdia la iniciativa Ens traurem la camisa a favor de la salut mental, que començarà demà amb la difusió de cartells on es veuen diferents castellers fent el gest de treure's la camisa i amb missatges positius i normalitzadors sobre la salut mental.

Aquests cartells s'aniran publicant durant un mes per les xarxes socials dels Sagals i de les entitats de salut mental d'Osona. La campanya s'acabarà amb una desfilada de moda on els models seran els mateixos Sagals d’Osona a l'Orfeó de Vic, el 29 de maig.

Col·laboren en aquesta campanya l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona (AFMMO), la Fundació del Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, el Consorci Hospitalari de Vic i l’Ajuntament de Vic, a més de famílies afectades, professionals i serveis comunitaris. La desfilada comptarà també amb la col·laboració d’Arnau Tordera, cantant del grup Obeses, que farà una petita actuació.

La recaptació de la desfilada es destinarà al programa Respir de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, que ofereix la possibilitat que les persones amb problemes de salut mental que ho desitgin participin de sortides d’un o més dies per diferents punts de Catalunya. Aquestes sortides els proporcionen un temps d’oci i benestar i ajuden a alleugerir la tasca cuidadora de les seves famílies.
 

Presentació de la campanya, aquest migdia a la Central de Vic. Foto: Sagals d'Osona

Arxivat a