FOTOS Pep Sala celebra quaranta anys als escenaris rodejat d'amics

La sala BARTS acull el concert de presentació d'"Ops! Mireu què he fet", un àlbum-homenatge amb 31 cançons i ple de duets amb altres artistes de renom

Presentació de l'últim CD de Pep Sala a la sala Barts
Presentació de l'últim CD de Pep Sala a la sala Barts | Josep M. Montaner
Nació Digital
19 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:30h
Pep Sala celebra quaranta anys a l'escenari amb la publicació del discOps! Mireu què he fet. Aquest diumenge l'ha presentat en directe rodejat d'alguns músics i companys que també són presents al disc. Entre ells, artistes com Els Catarres, Blaumut, Carlos Segarra, Lucrecia, Sergio Dalma, Adrià Puntí, Gerard Quintana, Carlos Tarque o Steve Hogarth, els protagonistes d'un àlbum de duets on el músic osonenc vol retre un tribut a Sau i "a tots els amics" que l'han acompanyat aquests anys.

Sense intenció de retirar-se dels escenaris, el disc doble –amb 31 cançons– serveix per tancar una etapa i agafar aire. Després de diversos discs com a part fonamental de Sau –juntament amb Carles Sabater–, com a cantant solista de la Banda del bar, com a productor o com a compositor de bandes sonores, arriba el temps de celebrar la feina feta i fer balanç dels 40 anys. Entre totes les cançons, destaca la versió de No volíem fer-nos grans, on canta amb l'amic desaparegut, Carles Sabater, en una versió inèdita de la gira que van fer per teatres.

Tot i l'èxit del concert de diumenge 17 d'abril a la sala BARTS de Barcelona, el músic vigatà no té intenció de fer gira de presentació del disc. Entre les seves darrers ocupacions, destaca la seva participació a la gira d'homenatge Tornem a Sau o la direcció del musical Boig per tu.
 

Presentació de l'últim CD de Pep Sala, «Ops! Mireu què he fet», a la sala Barts. Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a