Molta gent a la Fira de la Primavera de Sant Pere de Torelló

Es van repartir gratuïtament 400 flors als assistents

La Fira de la Primavera de Sant Pere de Torelló, diumenge
La Fira de la Primavera de Sant Pere de Torelló, diumenge | Neus Páez
Redacció Osona.com
19 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:22h
Sant Pere de Torelló va celebrar aquest diumenge, 17 d’abril, una nova edició de la Fira de la Primavera, que va ser tot un èxit de públic, que va poguer gaudir d'un munt d’activitats paral·leles. Hi va acompanyar el bon temps.

Molts veïns del poble així com visitants es van arribar fins a la plaça Monmany a fer un recorregut per l’àmplia oferta de parades comercials, d’entitats i tallers, com el de forja, el concurs de llançament de baldufa, la cursa de cargols o el IV Mercat de segona mà.

També va ser molt visitada, al local de la Llar de Jubilats, una exposició d’una cinquantena de fotografies que recordaven El dia del teu casament, facilitades per veïns de Sant Pere de Torelló, amb la intenció de fer una petita història de com s’ha viscut aquesta festa al llarg dels anys.

Es van repartir un total de 400 flors gratuïtament als assistents a la fira i es va continuar amb la recaptació a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Com a prèvia, dissabte al matí, hi ha haver una passejada i un taller sobre l’ús popular de les plantes. Un total de 19 persones van seguir una ruta per conèixer les plantes remeieres, acabant a la plaça Monmany per aprendre a elaborar un oli de romaní. A la tarda, una desena de persones van fer una taller de decoració de fruites, on el meló va ser la peça escollida per fer diferents creacions artístiques.

Galeries de fotos:
- Fira de la Primavera, 2014 (Adrià Costa)
- Fira de la Primavera, 2013 (Adrià Costa)
- Fira de la Primavera, 2011 (Adrià Costa)
- Fira de la Primavera, 2008 (Josep Maria Costa)