Casa Tarradellas inverteix 10 milions d'euros en ampliar la farinera

Les noves instal·lacions permetran duplicar la producció de farina i aplicar el blat més adequat a cada un dels seus productes, cada cop més diversificats

La farinera, amb la seu de Casa Tarradellas al fons
La farinera, amb la seu de Casa Tarradellas al fons | Casa Tarradellas
Redacció Osona.com
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:13h
Casa Tarradellas invertirà 10 milions d’euros en l’ampliació de la farinera a Gurb, per tal de duplicar-ne la producció. Les obres començaran en breu i les noves instal·lacions estaran operatives a finals d’any, segons informacions facilitades per la companyia. La iniciativa permetrà crear entre sis i vuit nous llocs de treball.

La farinera, constituïda com un centre especialitzat en la investigació i producció en el camp de la farina, es va inaugurar el 2010 i ja va costar 15 milions d’euros. En el seu moment, ja es va projectar per tal d’ampliar-la en el futur, en una segona fase. Així, una part augmentarà dins de l’edifici actual i l’altre creixerà per la part del darrere, amb la construcció d’unes noves sitges.

 

Uns operaris, treballant a la farinera de Casa Tarradellas. Foto: Casa Tarradellas

Casa Taradellas veu bones perspectives de creixament en el sector i ens els últims anys ha potenciat alguns productes nous, com la pizza refrigerada o els calzone. En total, l’empresa té 26 línies de productes, amb pizzes amb bases de diferents tipus de blat.

L’ampliació permetrà arribar a una producció de 400 tones diàries de farina, i donar cobertura a les expectatives de creixament. A més, l’empresa podrà aplicar el blat més adequat a cada un dels seus productes, cada cop més diversificats.