Suspesa la recerca del veí de Taradell desaparegut des de dilluns

Sense rastre de Pere Cabanas, que va marxar amb bicicleta i ja no va tornar | La investigació dels Mossos d'Esquadra continua oberta

Un membre de la Creu Roja, en l'operatiu de recerca
Un membre de la Creu Roja, en l'operatiu de recerca | Enric Morist
Redacció Osona.com
15 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:12h
La recerca de Pere Cabanas Forcada, veí de Taradell de 44 anys, desaparegut des del dilluns al matí, s’ha suspès aquest migdia, d’acord amb la seva família, segons ha informat a Osona.com un portaveu de l’Ajuntament. També s’ha desmantellat el punt de coordinació que hi havia situat al pavelló.

Durant aquests dies, a l’operatiu hi han treballat fins a cinc-centes persones, entre voluntaris i  membres de la Creu Roja, Protecció Civil de Taradell, agents locals, Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat. El terme municipal de Taradell s’ha pentitat de dalt a baix en diverses ocasions i fins i tot avui al matí la recerca s’ha estès a altres poblacions, com Tona o Santa Eugènia de Berga.

Tot i la suspensió de l’operatiu, els Mossos d’Esquadra continuaran la investigació. “Si es troba qualsevol indici del lloc on es troba es tornarà a reiniciar la recerca”, assegura el mateix portaveu municipal.

Cabanas va marxar amb bicicleta el dilluns al matí i ja no va tornar. Des de l’Ajuntament no es té cap pista de les causes de la seva misteriosa desaparició.

Si algú en té alguna referència o l’ha vist, pot trucar als agents de Taradell, al telèfon 670 01 99 66.
 
Arxivat a