La recerca del veí desaparegut de Taradell s'estén a Tona i Santa Eugènia

Sense rastre de Pere Cabanas, que va marxar dilluns al matí amb bicicleta i ja no va tornar | Aquest dijous van participar en l’operatiu unes cinc-centes persones, moltes de les quals voluntàries

Un membre de la Creu Roja, en l'operatiu de recerca
Un membre de la Creu Roja, en l'operatiu de recerca | Enric Morist
Redacció Osona.com
15 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:43h
La recerca de Pere Cabanas Forcada, veí de Taradell de 44 anys, desaparegut des del dilluns al matí, continua sense donar cap fruit. L’home va marxar amb bicicleta i ja no va tornar. Des de l’Ajuntament no es té cap indici de les causes de la seva misteriosa desaparició.

L’operatiu s’ha reprès aquest divendres al matí, amb set grups de voluntaris i membres dels cossos de seguretat, d’entre 8 i 10 persones cadascun, i s’ha ampliat fora del terme municipal de Taradell. En concret, s’ha començat a buscar a Santa Eugènia de Berga i Tona.

A la recerca, a més dels voluntaris que han acudit a la crida feta dimecres per l’Ajuntament de Taradell, hi participen la Creu Roja, Protecció Civil de Taradell, agents locals i Mossos d’Esquadra. Els Bombers de la Generalitat s’han retirat aquest matí i no es reincorporaran a l’operatiu fins que hi hagi nous elements que permetin centrar la recerca.

Aquest dimecres, l’operatiu va comptar amb 50 grups de recerca, amb gairebé cinc-centes persones involucrades. Es va pentinar tot el terme municipal i moltes cases de pagès van contribuir pel seu compte a buscar als vorals de les seves masies.

En un primer moment, la recerca es va acotar a Puiglagulla i Vilalleons, dimarts, que era on el desaparegut solia anar amb bicicleta, i dimecres es va buscar al golf de Taradell i a la via del tren. L’operatiu s’ha suspès durant les nits.

Si algú en té alguna referència o l’ha vist, pot trucar als agents de Taradell, al telèfon 670 01 99 66.
 
Arxivat a