Una Tona de màgia

El municipi organitza el primer festival internacional de màgia de la comarca d’Osona, del 6 al 8 de maig | Norbert Ferré, Raul Black, David Baró, Charlie Mag, el Màgic Andreu i Enric Magoo, algunes de les propostes

Presentació del festival, amb l'alcalde Josep Salom i el Màgic Andreu
Presentació del festival, amb l'alcalde Josep Salom i el Màgic Andreu | Ernest Codina
Ernest Codina
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:36h
Tona acollirà els dies 6, 7 i 8 de maig el primer festival internacional de màgia  de la comarca d’Osona. Tres dies sencers d’espectacles protagonitzats per artistes locals i estrangers, en molts casos premiats o reconeguts a nivell mundial.

El festival, organitzat per la productora Ironic Art i l’Ajuntament de Tona, engegarà el divendres amb un sopar màgic al restaurant La Ferreria. Tindrà un cost de 35 euros i inclourà espectacles de màgia i uns plats deliciosos i molt sorprenents. Hi ha confirmada la presència del Màgic Andreu i altres professionals que participaran a l’esdeveniment al llarg de tot el cap de setmana. Cal fer la reserva per telèfon al 93 812 53 56 i les places són limitades.

Al llarg del dissabte, hi ha prevista una extensa llista d’actuacions, repartides per diverses localitzacions de la població. S’hi podran veure les propostes del mag tonenc Arnau Colomo, l’espectacle itinerant de Fèlix Brunet Bicicadabra, el Viu La Màgia de David el Mag, la gala infantil El Gran Thuston i a la nit, l’eix clau del festival: la gran gala internacional amb un munt de mags premiats internacionalment. Així doncs, es podran veure els trucs i tècniques de Norbert Ferré, Raul Black, David Baró, Charlie Mag i Enric Magoo. L’espectacle estarà presentat pel mag i director artístic del festival Jordi Pota (Mag Pota).

El diumenge, durant tot el dia, continuarà la màgia pels carrers, la plaça Major i el pavelló de Tona amb el Drac Màgic del Mag Xule, el Clàssic de Fèlix Brunet i la clausura i colofó de 1r Festival Internacional de Màgia de Tona, el Genius del Màgic Andreu i la seva filla Joana, a les 6 de la tarda al pavelló.
Arxivat a