Bonobos presenta a casa el segon disc

La banda de Centelles ofereix un concert gratuït a la plaça Major, on es podran escoltar les 11 cançons de “Crida”

Toni Carrasco
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:43h

El grup Bonobos presentarà el proper dissabte, 16 d’abril, a casa, a Centelles, el seu segon disc, Crida. El concert tindrà lloc a les 7 de la tarda a la plaça Major i serà gratuït. Hi actuaran com a teloners Ojo de Buen Cubero, la banda barcelonina de Sants.

La banda, que ja ha actuat en més de setanta pobles i ciutats d'arreu, actuarà a les 9 del vespre. El grup és Premi Enderrock 2015 al grup revelació del públic i va ser nominada a artista revelació per l’Associació de Representants i Mànagers de Catalunya. El nou treball conté fins a 11 cançons de pop festiu vestides amb aires de festa major i amb la contundència de la suma de versos i guitarres, sota la producció de David Rossell (Brams, Txarango, Els Catarres, Itaca Band, etc.).

Un darrer treball que es pot trobar gratuïtament, des del passat 25 de febrer, en descàrrega lliure, al seu web i disponible a totes les plataformes digitals. També al seu compte de Youtube.

Aquesta banda de música "patxanga carinyosa", com ells mateixos es defineixen, està formada per Arcadi Giol, guitarra elèctrica i veus; Jordi Ginesta, veu principal; Hug Vilamala, teclat; David Nuri, saxo i veus; Irma Kappstein, baix; Marc Roca, bateria i Pau López, percussió. Cal recordar que amb el seu primer disc, SOS, Somonsom Tour 2015, van voltar per tot Catalunya durant l'estiu passat.  

Aquest concert està organitzat en col·laboració amb l'Associació de Donants de Sang d'Osona i com a cloenda de la Marató de Donació de Sang de Centelles, on cada any s'implica tot el teixit associatiu de la població.
 

Actuació dels Bonobos. Foto: Toni Carrasco

Arxivat a