Feria d'Abril als Hostalets de Balenyà

Sis hores de música, amb la cloenda de Vicky Ocaña

Toni Carrasco
08 d'abril del 2016
L'Associació Andalusa de Balenyà organitza aquest dissabte, 9 d’abril, la IV la Feria d'Abril, al pavelló municipal dels Hostalets de Balenyà, en el més pur estil de la que es porta a Sevilla a finals d'aquest mes. Durant tot el vespre-nit està previst que més de cinc-centes persones passin per aquest equipament municipal que, amb la entrada gratuïta, els hi permetrà gaudir del cante, zapateado, el toque, les palmas, la música i el baile durant més de sis hores, de forma ininterrompuda.

La festa començarà sobre dos quarts de 8 del vespre i estan previstes les actuacions en directe de més de cent persones d'entre 3 i 70 anys, que pertanyen a diferents entitats i agrupacions andaluses de tot Catalunya com A.C.A. Peña Flamenca  de Manlleu, C.C. Andaluz de Palau de Plegamans, A.C.A.T. de Torelló, C.C. Andaluz de Montornés del Vallés, i els quadres flamencs (amb baile i palmas) Aires del Sur i Alegría Flamenca. La festa clourà amb l'actuació estel·lar de la cantaora, actriu i presentadora badalonina Vicky Ocaña.

També s'oferirà una barra de bar de menjars, tapes i beures propis per a la vetllada com vi fino, rebujito i menjars com patates braves, xocos, pernil o formatge.
 
Arxivat a