Dani Colmena conversa en un llibre amb Jordi Molas, tetraplègic des dels 20 anys

Presentació de l'obra a Vic

Redacció Osona.com
08 d'abril del 2016
Actualitzat el 09 d'abril a les 20:40h
Jordi Molas, amb la seva família, a l'Atlàntida
Jordi Molas, amb la seva família, a l'Atlàntida | Carles Palacio
La consellera de la Presidència, Neus Munté, participarà aquest divendres, 8 d’abril, en la presentació del llibre Els anys guanyats. Converses, de Dani Colmena. L’obra relata la història de superació personal de Jordi Molas, que va quedar tetraplègic als 20 anys a causa d’una lesió de rugbi.
 
L’acte se celebrarà a les 20:00 hores al Teatre l’Atlàntida de Vic i comptarà, a més de la consellera Munté, amb les intervencions de l’alcaldessa del municipi, Anna Erra; del protagonista i de l’autor de l’obra; del dissenyador Jep Jaumira i de l’editor Ignasi Puig, que conduirà la presentació del llibre. Un cop finalitzats els parlaments, l’acte es tancarà amb una tertúlia oberta al públic assistent a la presentació.

L’Atlàntida ja va acollir l’any 2013 la presentació d'Els anys guanyats, un documental que se submergeix en la vida de Jordi Molas, en la quotidianitat més crua, en la seva capacitat per emocionar, per sorprendre, per riure’s de si mateix i per desfer tòpics des de l’aparent fragilitat d’una cadira de rodes.
Arxivat a